close
Verlichting

Verlichting thuis, wanneer het buiten koud is

Dit is een onweerlegbaar feit. Elke dag moet je eerst het licht aandoen. Je weet het al. Winter passeert lichte rekening. In alle opzichten. We missen de heldere zomerdagen en betalen meer aan het einde van de maand. Laten we het verhaal omdraaien. Hoe? Verlichting niet te lang, maar om een ​​te laten vallen: “Oh! Hoe comfortabel bent u thuis!” en tegelijkertijd echt redden.

Diverse lichtpunten

Vergeet de lichte plekken op het plafond en verplaats ze dichter bij de grond. Meer dan één en meer dan twee. Hoe meer je plaatst, verspreid over de kamer, hoe uitnodigender de ruimte zal zijn. Lage verlichting daarentegen verduistert het plafond en creëert een “groteffect” dat hier verre van ongemakkelijk is, maar een 100% intieme ruimte creëert.

En wees ook niet geobsedeerd door het coördineren van lampen in kleur of stijl. Het mengsel decoreert en geeft een persoonlijk punt aan de omgeving, zoals hier, waar metaal, hout, stof en vezels naast elkaar bestaan ​​in eenzelfde ruimte, wat een eclectische, ongedwongen en natuurlijke toets geeft.

Er is authentiek voor nodig

Parklampen gemaakt van synthetische materialen. Ze nemen niet. Nu zijn hout, metaal, glas of zelfs marmer cool. En vooral als ze onvolmaakte lichten creëren. Omdat ze dat handgemaakte punt hebben dat de ruimtes warmte geeft en ze persoonlijk en uniek maakt. Kristallen lampen, transparant of gekleurd, zijn bijzonder modieus. Bovendien keren materialen met een geschiedenis als Boheems, Hongaars en Burano-glas terug.

Tan je huis

Het is geen zomer om te bruinen, maar in de winter voelen ze zich erg goed. Vooral aan je huis, want die geven het in de herfst die geroosterde en gouden toets van de gevallen bladeren. Je krijgt het met lampenkappen in bruine stof maar vooral met messing en lampen met gouden tinten. Vezels zijn een andere geweldige generator van warmte. En het is grappig, want ze werken voor zomer en winter. Hoe minder grijs, hoe warmer. Profiteer van het dragen, zowel op de eettafels als in de vorm van lantaarns op de vloer.

Nu meer, nu minder

Een licht dat te intens is om tv te kijken, is erg ongemakkelijk en een te diffuus om te borduren, is bijvoorbeeld een echte marteling voor de leerlingen. Het dimmen van het licht is de basis voor maximaal comfort. En meer in de winter, wanneer het licht geleidelijk verdwijnt terwijl u thuis volledig “operationeel” bent.

Installeer dimbare lampen. Dat zijn ze niet allemaal. Onthoud dat. Met hen bereikt u precies het licht dat u nodig heeft of waar u zin ​​in heeft.

En nu je je huis hebt verlicht, is het tijd om je kast aan te steken. In het volgende artikel vertellen we je hoe je het moet doen.

admin

The author admin

Leave a Response