close
Verlichting

Tips om de keuken te verlichten

Een schakelaar op de keukendeur

Installeer een schakelaar naast de deur waarmee u het algemene licht van uw keuken kunt regelen om te weten waar u loopt en meteen de hele kamer en zijn details kunt zien, u zorgt voor een reisbestendige toegang!

Hoe u ladekasten voor keukenkasten verlicht

Verlicht de bestekladen van uw keuken, zodat u veel gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt. Bovendien gaat het licht automatisch aan en uit wanneer u de lade opent en sluit om energie te verspillen.U kunt nu sluipen om uw favoriete snoepje te eten zonder argwaan te wekken!

Functioneel licht in de keuken

Het is belangrijk om een ​​functionele verlichting te hebben, zodat u uw beste gerechten kunt bereiden en comfortabel kunt koken zonder dat u uw ogen hoeft te vermoeien en met de zekerheid uw vingers te beschermen tegen messen. Installeer twee ondoorzichtige schermlampen met gerichte lichtstroom op uw kookeiland en u bereikt een perfect verlicht gebied; In dit geval moet u bij een donkere ondergrond op het eiland extra voorzichtig zijn met de verlichting en deze zo goed mogelijk aanpassen.

Verlicht de keukenplaat

Verlicht uw bord en u zult uw keuken er veel mooier en gezelliger uit laten zien. U kunt uw stoofschotels ook op het vuur laten staan ​​terwijl u andere dingen doet en u kunt de staat van het voedsel regelen dankzij het licht dat in de kap is geïntegreerd. Op deze manier weet u hoe alles gaat door een snelle blik op het verlichte gedeelte van de keuken vanaf de deur.

Hoe oppervlakken te verlichten

Het oppervlak waarop je eten klaarmaakt, de afwas doet of de toonbank zelf verdient ook een pluspunt van goede verlichting. Met een gericht licht dat niet verblindt, bereikt u een verlicht oppervlak zonder schaduwen.

admin

The author admin

Leave a Response