close
Verlichting

Ideeën om een keuken te verlichten

De keuken is een punt waar de hele dag verschillende activiteiten plaatsvinden en is daarom een ​​ruimte geworden waarin voor elk van deze praktijken specifieke verlichting moet worden weerspiegeld. Het is belangrijk dat de verlichting gericht is op het bereiken van een gezellige en vriendelijke omgeving door de combinatie van verlichting.

1. Verlicht een keuken vanaf het plafond.

Het zal degene zijn die het omgevingslicht of het algemene licht levert. Over het algemeen is het met betrekking tot de tonaliteit van licht vrij gebruikelijk om voor koude tinten te kiezen, omdat het de zichtbaarheid en het concentratieniveau verbetert, iets dat erg handig is om ongelukken te voorkomen. Hoe dan ook, niets weerhoudt ons ervan om voor warmere lichten te kiezen als u een meer gastvrije omgeving wilt creëren.

2. Aanrechtverlichting in de keuken.

Dit type verlichting wordt gebruikt in werkruimtes of heeft meer licht nodig. Leds zijn meestal de beste keuze voor deze spots omdat ze niet warm worden zoals gloeilampen. Het is gemakkelijk om de kabels te verbergen zodat ze niet zichtbaar zijn en om het licht naar beneden te richten zodat het direct het oppervlak verlicht.

3. Verlichting van keukenmeubelen.

Het verlichten van keukenmeubilair kan niet alleen nuttig en functioneel zijn, een optie die bijdraagt ​​aan de inrichting van deze ruimte.

admin

The author admin

Leave a Response