close
Verbouwing

Dingen die u niet moet doen als u thuis meer georganiseerd wilt zijn

Als binnenlandse bestelling een van uw doelen is, zullen we u helpen met het advies van drie thuisorganisatoren om de chaos in uw huis (en in uw leven) weg te nemen.

Improviseren

Het is essentieel om een ​​paar minuten te besteden aan het voorbereiden van onze routekaart om te weten waar te beginnen en waar te eindigen. Het is een oefening die ons zal helpen ons te concentreren en een plan uit te voeren en een schatting te maken van de tijd die nodig is om het huis te organiseren. Als je niet veel tijd hebt, plot de bestelling dan in minitaken die je de hele week kunt uitvoeren.

Alleen bestellen

Het is een veelgemaakte fout voor één persoon om de orde thuis te behandelen. Voor professionele organisatoren is het essentieel dat het hele gezin samenwerkt en eerst de verantwoordelijkheid neemt voor hun privéruimte en vervolgens voor de gemeenschappelijke ruimte.

Organiseer meerdere ruimtes tegelijk

De volgorde van het huis moet kamer voor kamer worden gedaan. Dat wil zeggen, niet om een ​​ruimte te bestellen zonder de bestelling van een andere te hebben voltooid. Eerst wordt alles verzameld dat niet op zijn plaats is. Reinig niet zonder dat alles eerst is verzameld, omdat het meer chaos zal veroorzaken. Het eerste moet altijd visuele reiniging zijn. En dan worden de kamers één voor één schoongemaakt, te beginnen met de woonkamer, slaapkamers en eindigend met de keuken en badkamers.

Stel zeer grote doelen

Een veelgemaakte fout is te denken dat het opruimen van het huis in een mum van tijd klaar is. Bestellen is erg vermoeiend, zowel fysiek als psychologisch. Bedenk dat je er een paar uur over doet, speel achtergrondmuziek en geniet van dat moment met jezelf. En om te beginnen met een verblijf raden we de keuken of bijkeuken aan. Omdat het een plek is waar we niet veel bijlagen hebben (vooral als je niet van koken houdt). Hoe zit het met de la waar we alles bewaren waarvan we niet weten waar we het moeten plaatsen?

In korte tijd veel wilt dekken

Doe niet alsof je het allemaal tegelijk doet. U moet een schatting maken van de tijd die nodig is om het huis te bestellen. En als je niet veel tijd hebt, verdeel de bestelling dan in minitaken die je de hele week kunt uitvoeren. Verdeel en je zult winnen.

admin

The author admin

Leave a Response