close
Verbouwing

Dingen die u niet moet doen als u thuis een diner organiseert

Laat u niet verrassen

Een betrokken gastheer wordt niet op heterdaad betrapt door zijn gasten. Als u thuis een lunch of diner heeft georganiseerd, hoeft u niet alles grondig te hebben voorbereid, maar u moet wel gewaarschuwd zijn om op uw mensen te wachten.

Geen originele verpakking

Zelfs als je geen geweldige kok bent en bereid voedsel koopt, presenteer het dan zoals het de gelegenheid verdient. Een van de dingen die u moet doen als u thuis een lunch of diner heeft, is om het gekochte of reeds bereide eten op ideale borden en dienbladen te serveren. Geen van de originele plastic of glazen containers. De presentatie wint en u misleidt uw gasten.

Geen plastic flessen

Haal het water niet uit de koelkast in de plastic fles die je dagelijks gebruikt. Serveer het koel in een glazen pot. Het is een detail dat punten zal geven aan de organisatie van het diner bij u thuis.

Wegwerp maar heel voorzichtig

Tegenwoordig zijn er alternatieven voor plastic als het gaat om wegwerpkeukengerei. Groener en daardoor ziet uw tafel er flirterig uit. Idealiter, als u bij u thuis uitnodigt, gebruikt u porseleinen schalen en metalen bestek, maar als u met veel bent en u heeft niet genoeg stukken (hoewel u altijd servies kunt combineren), kies dan voor een milieuvriendelijke en mooie optie. Zelfs buffettafels worden goed gepresenteerd.

Urenlang geen eten in de lucht

Als je thuis een diner organiseert, laat het eten dan niet uren onbedekt (onbedekt) op een dienblad liggen totdat de gasten arriveren. Het gerecht is zeker uitgedroogd. Bovendien is het niet hygiënisch. Breng het eten enkele ogenblikken voordat het bezoek arriveert of zodra het klaar is aan tafel.

Zorg voor de staat van de rekwisieten en schalen

Het is niet nodig dat al het serviesgoed en glaswerk dat u gaat gebruiken uit dezelfde set komt. De mix is ​​lekker zorgeloos. Maar je moet er wel voor zorgen dat elk stuk in een perfecte staat van conservering is (geen afgebroken glas of afgebroken gerechten) en dat het schoon is.

Servetten van stof

Laat de papieren servetten voor een andere gelegenheid liggen en leg de stoffen servetten op tafel voor elk diner. En als je de voorkeur geeft aan papieren, behalve de typische gladde en witte. Genees het een beetje! Details tellen mee bij de voorbereiding op de vergadering. Er zijn dikkere, gekleurde, gedecoreerde wegwerpstoffen …)

admin

The author admin

Leave a Response