close
Raambekleding

Ideeën voor de ramen in uw huis

Boerderij luiken

Boerderijluiken zorgen ervoor dat de bewoner zijn toegang tot licht kan aanpassen en tegelijkertijd de rustieke uitstraling kan spelen. Het kan ook een leuk project zijn om zelf te doen als je zin hebt in de uitdaging van houtbewerking.

Klassieke tinten

De klassieke witte tinten kleden de meer glamoureuze elementen van de ruimte af.

Geschilderde Romeinse tinten

Gebruik een Romeinse tint om een ​​patroon aan een kamer toe te voegen of om een ​​bestaande print af te spelen. Als je op je hoede bent dat het te vet aanvoelt, houd de muur dan neutraal.

Overal gordijnen

Tonale slaapkamers met veel gordijnen en luifels = direct verhoogd en gezellig. Kies een neutrale kleur voor een rustgevende, zachte ruimte.

Korte gordijnen

Hang uw badkamergordijnen in het midden van het raam voor een visueel intrigerende benadering. Dit zorgt voor privacy, maar houdt het ook qua stijl interessant.

Hoge gordijnen

Hoge gordijnen zorgen voor contrast en geven een kamer een groter gevoel. De gedurfde zwarte muur in deze kamer geeft het een voorsprong, terwijl de lichte gordijnen, beddengoed en tapijt de zaken verzachten.

Gordijnen met kwastjes

Deze mudroom speelt met kleur, textuur en patroon. De omzoomde gordijnen zijn een leuke touch die de klassieke prints uitspelen

admin

The author admin

Leave a Response