close
Raambekleding

Briljante raambehandeling om luxe stijl in elke kamer te brengen

Een kamer is niet volledig aangekleed zonder raambekleding. Van ultravrouwelijke, volumineuze taftgordijnen tot op maat gemaakte vouwgordijnen, materialen voor raambekleding en stijlen weerspiegelen de mode van elke ruimte. En dankzij de terugkeer van kleur, behang en decoratieve versieringen zijn de mogelijkheden voor op maat gemaakte, moderne raambekleding bijna eindeloos.

Maar raambehandelingen kunnen zoveel meer doen voor een kamer dan een stijlverklaring afleggen. Naast het bieden van schaduw en privacy, kan de selectie van gordijn- en schaduwmaterialen de sfeer van een kamer drastisch veranderen. Weelderige gordijnen met rijke kwastafwerking geven bijvoorbeeld een theatrale sfeer, terwijl open geweven schuifgordijnen lichter worden met luchtige informaliteit.

Speel met patroonschaal

Franse deuren gekleed met geplooide gordijnen in een wild kleurrijke drakenprint en afgezet met een groene bladtape op de voorste en onderste randen vormen een aanvulling op een grootschalige, handgeschilderde muurbekleding van een studio op ware maximalistische wijze.

Definieer de ruimte

In een smalle badkamer kunnen op een spoor gemonteerde draperiepanelen in een print worden gebruikt om de ruimte in drie verschillende zones te verdelen: toegang, ijdelheid en badgedeelte. Als resultaat stopt het oog onderweg, waardoor de kamer minder langwerpig wordt.

Filter het licht

Hoeken omhuld met omgekeerde plooi, op rails gemonteerd gordijn, omhullen deze spa-ruimte in luxe zachtheid.

Maak een ingang

Om een ​​meer dramatische toegang tot deze gastensuite te creëren, hebben we de kast- en slaapkamerdeuren, die de stroom naar de slaapkamerruimte onderbraken, vervangen door houtskoollinnen draperiepanelen afgewerkt met bekleding en gestoffeerde kroonlijsten.

admin

The author admin

Leave a Response