close
Raambekleding

Bedek uw ramen zonder gordijnen

Het kan zijn dat je om de een of andere reden, wat op dit moment niet relevant is, geen gordijnen voor de ramen hebt, en ook niet de bedoeling hebt om er een paar aan te trekken, maar je wilt de ramen toch zonder gordijnen versieren. In dit geval hebben we deze ideeën voorbereid om ramen zonder gordijnen te versieren en te bedekken. U kunt dus wat privacy krijgen als u dat wilt en een decoratief tintje toevoegen. Laten we ze gaan bekijken.

Slingers

Er zijn duizend manieren om een ​​krans te maken. Met bloemen, met foto’s, met sjaals, met verlichting, enz., Of met stoffen pom poms, zoals in de afbeelding hierboven, en een raam kunnen versieren zonder gordijn. Veel privacy biedt het niet, maar het versiert het wel met een subtiel en mooi ornament dat je zelf kunt maken.

Naald

Haken is een kunst, een leuke afleiding, een heel oud bedrijf, een ontspannende hobby of een leuke manier om het te gebruiken om een ​​raam zonder gordijn te versieren. Denk je niet

Schuifdeuren

Oude, schuur en defecte schuifdeuren zijn allemaal razernij. Als je bovendien ruimte hebt en je kunt ze in een raam installeren, is hun installatie heel eenvoudig, als je een beetje vaardigheid hebt met DIY.

Gordijn gemaakt van pom poms

Het is gemakkelijk te doen, met een veelvoud aan decoratieve mogelijkheden, omdat je de pompons in de gewenste kleur kunt zetten, en zoveel als je wilt, en het biedt ook wat privacy terwijl je het raam zonder gordijnen versiert.

Planten

Of het nu gaat om planten die aan het plafond hangen, op de vensterbank of zoals we hierboven zien, met planken voor het raam, planten zijn een perfect element om een ​​raam zonder gordijnen te versieren en te bedekken.

admin

The author admin

Leave a Response