close
Meubels

Vintage commodes

Als je thuis nog geen dressoir hebt, ga dan op zoek naar een plek, want tegen de tijd dat je dit artikel hebt gelezen, zullen de charmes je hebben overwonnen

Ze zijn erg comfortabel

Ze nemen niet zoveel ruimte in als een kledingkast, maar ze laten ons toe om meer kleding op te slaan in de slaapkamer of in een hoek van het huis. Dat je niet weet waar je handdoeken of beddengoed moet opbergen? Kies er een met brede lades en reserveer deze voor hen.

Ze zijn super praktisch

De grote of kleine lades, hoog of laag, identiek of anders zijn de grote bondgenoten om altijd alles op zijn plaats te hebben. Als het om beddengoed gaat, is het beter om een ​​ontwerp te kiezen met brede en hoge lades, maar als je het in de hal wilt plaatsen, kies het dan met lades van verschillende groottes, omdat je er kleine gadgets en accessoires in kunt opbergen tot meer volumineuze objecten.

Ze zijn een schoonheid

De verfranste ontwerpen – met cabrioletpoten, bochtige vormen en prachtige metalen handvatten – hebben een klassieke schoonheid die heel moeilijk te weerstaan ​​is. Daarom is het, waar u ze ook plaatst, vrijwel zeker dat ze alle ogen zullen vangen. Deze roze en gouden ladekast voegt romantiek en vrouwelijkheid toe aan elke ruimte.

Ze zijn veelzijdig

De ladekasten kunnen worden aangepast aan verschillende toepassingen en transformeren bijvoorbeeld in nachtkastjes. Kies een model dat niet te omvangrijk is en lades van verschillende afmetingen heeft om het nog nuttiger te maken in deze nieuwe functie.

Ze raken niet uit de mode

Als vintage commodes vandaag blijven zegevieren, komt dat door hun vermogen om zichzelf opnieuw uit te vinden. Eerst slaagden ze erin de tag “alleen voor de slaapkamer” te verwijderen en door het hele huis te sluipen. Maar daar zijn ze niet tevreden mee en in plaats van het woord ‘pensionering’ te horen, kiezen ze ervoor om een ​​andere functie te zoeken, zoals transformeren in een badmeubel of fungeren als commode in een kinderkamer.

admin

The author admin

Leave a Response