close
Meubels

Ja of nee tegen de kussens

We kleden de kussenbank graag, soms teveel, en loopt zelfs uit de hand. Maar het lijdt geen twijfel dat een bank er altijd beter uit zal zien, hij zal er uitnodigender uitzien en de decoratie van de woonkamer zal worden verrijkt als we hem vergezellen met verschillende kussens. Maar ze kiezen is niet altijd gemakkelijk.

Om te beginnen benadrukken ze van Gancedo dat het belangrijkste om in gedachten te houden is dat er een chromatische harmonie in de hele kamer is, dat de kleuren in contrast of in bereik met elkaar zijn gecoördineerd.

Een ander heel belangrijk punt is de grootte van de bank. Op basis hiervan kunnen we meer of minder kussens kiezen zodat het resultaat in balans is. In die zin zouden vijf bijvoorbeeld een groot aantal kussens zijn voor een groot bankmodel en drie voor een tweezitter.

Als je daarnaast wilt weten welke trends er dit seizoen in kussens zitten, moet je weten dat ze qua kleuren mintgroen, terracotta, bruin, kakigroen of petrolblauw gemengd met mosterd nemen. En als het gaat om prints, zijn geometrieën in groot en klein formaat nog steeds in de mode, blijven dieren stijgen, stoffen die texturen of materialen imiteren (zoals hout, kwarts, espartogras …) en tenslotte , het schaap, dat volledig actueel is.

admin

The author admin

Leave a Response