close
Meubels

Hoe donkere meubels aan de slaapkamer toevoegen

Om een ​​kamer te versieren met donkere meubels en zonder het gezellige karakter te verliezen dat zo nodig is in de kamer waarin we rusten

Gebruik lichtgekleurd textiel dat het visuele gewicht van de stukken vermindert. Ze zullen verantwoordelijk zijn voor het brengen van elegantie. Denk dat lichte gordijnen en licht ogend beddengoed een meer informele sfeer zullen bieden die u uitnodigt om uit te rusten.

Vermenigvuldig met spiegels

Het is de bron om licht te vermenigvuldigen. Om deze reden, wanneer er een donker meubel in een kamer is, kan een spiegel of meerdere worden geplaatst zodat het de lichtere kleuren weerspiegelt die in de decoratie zijn gebruikt. Het zal een beetje aanwezigheid van het stuk aftrekken, maar met een lichtgevend en elegant resultaat

Combineer ze met de muren en de vloer

Om ervoor te zorgen dat een donker stuk niet naar de tweede plaats degradeert, of de kamer somber is of door duisternis wordt gedomineerd, is het het beste om muren en plafonds in wit of een zachte tint, zoals bot of ivoor, te schilderen. En voor de vloer is het ideaal lichte houtsoorten die voor licht zorgen en de ruimte vergroten. Er zijn veel manieren om muren, deuren en vloeren te combineren.

De elegante en verfijnde toets

Toch kan met de juiste combinatie van texturen en kleuren een sober en elegant resultaat worden bereikt door een tweepersoonskamer in te richten met donkere meubels. Gebruik het niet alleen met edele houten meubels, maar ook in andere gelakt in zwart, grijs of marineblauw, en zelfs stukken bekleed met donkere stoffen.

Ga uit de klassieker

Donkere meubels passen in allerlei decoratieve stijlen. Het is gebruikelijk om het in klassieke kamers te zien, maar ze passen zich ook aan andere, meer moderne trends aan dan minimalisme.

Combineer het met goud om het er verfijnder uit te laten zien

Hoewel decoreren met donker gekleurde meubels een riskante gok lijkt, is de waarheid dat de resultaten die ze bieden bijna schokkend en met veel persoonlijkheid zijn. En niets als details in goud om die elegantie nog verder te versterken.

Creëer contrast

In kamers waar zachte en lichte tinten de boventoon voeren, kunnen donkere meubels en details dienen om contrast te creëren en een plat effect te voorkomen. Het is niet nodig of dat ze te veel en erg omvangrijk zijn. Het is een manier om de decoratie in evenwicht te brengen en persoonlijker te maken.

admin

The author admin

Leave a Response