close
Meubels

Het kussen wordt afgedrukt

De bloemenpatronen blijven dit seizoen een sterke indruk maken, met grote en opvallende bloemen die de natuur binnenshuis brengen. Maar niet alleen de bloemen zullen dit seizoen uw huis vullen met kleur en vreugde, maar ook het groen, het tropisch, de palmbladeren … Alles kan onze bank kleur en frisheid geven.

Vegetatie, geometrie en een vleugje kleur. Dit zijn de sleutels tot de textieldecoratie van dit afgelopen seizoen. De kussens zijn geïnspireerd op de tropische en jungle trend, de laatste tijd zo modieus, maar dat heeft nog een lange weg te gaan. De dessins gedrukt op linnen en viscose, zijn licht en zomers, geven een frisse toets aan uw creaties en combineren plantmotieven met geometrische motieven in levendige eigentijdse kleuren zoals de reeks groen, fuchsia en koraal.

Naast botanische motieven blijven etnische patronen in de mode, met geometrische en veelkleurige ontwerpen, een mix van texturen en informele patchworkontwerpen.

Wat de kleuren betreft, valt op dat onder de meest actuele trends ook zachte en pastelkleuren zijn in kussens en accessoires. Een veilige gok om het goed te doen als je het combineert met riskantere ontwerpen bij het aankleden van je ruimtes.

admin

The author admin

Leave a Response