close
Interieur

Voordelen van witte muren

Het is het neutrale dat nooit uit de mode raakt

Wij houden van! Het is een van de meest veelzijdige decoratiekleuren. En het beste van alles is dat het nooit en altijd tijdloos zal zijn. Welke stijl je ook leuk vindt, wit is het perfecte canvas om het gewenste effect te bereiken zonder het leven te compliceren. En vooral zonder risico’s te nemen en fouten te maken. U kunt de decoratie zo vaak wijzigen als u wilt zonder de muren opnieuw te schilderen.

Het combineert met alles

Het is zijn aas achter de hand. Met beige, groen, geel, grijs of roze. Wit is de ideale basis om elke andere kleur te laten opvallen. Natuurlijk, als je een paar coole kleuren kiest om erbij te horen, zorg er dan voor dat je houten meubels en elementen van natuurlijke vezels gebruikt, die de sfeer zullen verwarmen zonder dat het wit kracht verliest.

Vouw ruimtes uit

Het is een van de beste deugden. Wit is de beste vriend van minihuisjes en / of met weinig natuurlijk licht. Laat ze er veel groter uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Laat elke kamer veel opener lijken en verlicht de sfeer. In eetkamers, woonkamers, slaapkamers en zelfs badkamers.

Brengt licht

Een ander goed voorbeeld van de hechte relatie die kleine ruimtes verenigt zonder natuurlijk licht en de kleur wit. Het is de perfecte optie voor mini-kamers, maar ook voor binnenkeukens die elke lichtstraal die hen bereikt willen vermenigvuldigen.

Geef aandacht aan decoratie

Zo discreet dat het enige doel is om als springplank te dienen om de decoratie te laten glanzen. Bevat een kleurenpalet met textiel en meubelmaterialen. Combineer het met planten (het faalt niet) en kies voor natuurlijke elementen. Als je durft, gebruik dan tinten met meer kracht, zoals zwart, om contrast te creëren. Het doelwit zal zichzelf laten slagen.

admin

The author admin

Leave a Response