close
Interieur

Sleutelideeën voor een keuken die bij u past

Meubilair, planning en ontwerp op maat hebben over het algemeen voordelen zoals ruimtegebruik en exclusiviteit

Altijd aangepast

Met een op maat gemaakt keukenmeubelontwerp kunt u zich altijd aanpassen aan de specifieke kenmerken van de ruimte. Als de keuken hoekjes of pilaren heeft, is dit bijna de beste optie. In dit geval integreert een eiland dat ook een bar is, de pilaar en vermomt deze. Zonder twijfel een idee, sleutel en voordeel van op maat gemaakte keukens.

Haal het meeste uit de ruimte

Met aangepaste keukens kunt u het meeste uit de beschikbare ruimte halen en dit is een pluspunt om opslag te bereiken, zelfs als het lijkt dat dit niet het geval is. Voor kleine keukens kan het een fundamenteel idee of een sleutel zijn. Wanneer de meters niet overbodig zijn, kunt u met het op maat gemaakte meubilair laten zien wat het hoofd denkt dat uitkomt.

Op maat gemaakte keukens

Aangepaste ontwerpen is wat je hebt, ze zijn 100% aanpasbaar. U kunt dus kiezen of u meer aanrechtruimte wilt, meer hoge meubels, glazen deuren, een bar, meubels om te recyclen … Het is allemaal flexibeler als het gaat om het plannen van de ruimte.

Hoe hoog?

Een ander idee of sleutel om een ​​keuken op maat te ontwerpen, is gerelateerd aan de hoogte van de lage meubels. Dit kan variëren afhankelijk van de lengte van de mensen die het gebruiken. Het kan gaan van 85 tot 93 cm. Mensen die korter of langer zijn, kunnen zo de meubels zo configureren dat hun rug en armen geen last hebben van het werken in de keuken.

Meer uitzonderlijke maatregelen

In wat te maken heeft met het ontwerpen van kasten op maat. Het is een van de ideeën of sleutels waarmee u rekening moet houden bij dit type configuratie. Lades en lades van uitzonderlijke breedte of meubelen met deuren die breder zijn dan de standaard afmetingen. Dit geeft u meer mogelijkheden om een ​​unieke keuken in design te realiseren, nog meer aangepast. In grote ruimtes bereik je meer horizontaliteit in het ontwerp.

admin

The author admin

Leave a Response