close
Interieur

Ideeën om de perfecte zaal te hebben

Voeg je persoonlijkheid toe

De hal zegt veel over onze persoonlijkheid, dus het is belangrijk om accenten toe te voegen die ons vertegenwoordigen. Volgens de stylisten moet een mooie receptioniste altijd een bos bloemen hebben die ons ontvangt bij binnenkomst. Een ander aspect dat ons kenmerkt zijn de aroma’s. Zorg ervoor dat de eerste geur van uw gasten aangenaam is. Om deze reden raden stylisten aan om kaarsen of bloemen toe te voegen die een goed aroma afgeven in het consolegebied.

Voeg manden toe

Voor stylisten zijn “manden een must-have om de orde in de hal te behouden en een vleugje stijl toe te voegen.” Vergeet niet dat u ze onder de consoles kunt plaatsen en zo deze ruimte van het huis meer verzameld en mooier kunt houden.

Voeg een multifunctioneel meubel toe

In het geval dat we veel thuis zijn, moeten we wedden op een functioneler meubelstuk. Natuurlijk is hij niet te robuust. Wat dacht je van een kapstok? Deze structuren hebben kleer-, zit- en opberghangers en zijn eigenlijk heel praktisch. Als je een paar meter kleiner bent, adviseren stylisten om te kiezen voor een smalle console en hangers, als je die nodig hebt.

Voeg een mat toe

Hoewel textiel niet de hoofdpersonen in de hal zijn, hebben we misschien zin om een ​​kleed te leggen. Als we besluiten er een te plaatsen, is het ideaal om volgens de stylisten te kiezen voor een “groot tapijt dat bijna alle ruimte in beslag neemt om er een gezellige hal van te maken en als de muren een overdreven patroon hebben, moet het tapijt eenvoudig van stijl zijn goedmaken”.

admin

The author admin

Leave a Response