close
Interieur

De kleuren van je huis beïnvloeden je leven

Chromotherapie is effectief. Zonder verder te gaan, weten de kraanspecialisten dit heel goed en hebben ze het al lang gebruikt in hun ontwerpen van sprinklers met led-verlichting. Ze moduleren emoties. Nou, veel meer dan emoties! En het is dat verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat ze kunnen helpen bij het verbeteren van aandoeningen zoals migraine, astma, problemen met de bloedsomloop, enz. Waar ben je in geïnteresseerd? Dit zijn de effecten, deugden en krachten van elke kleur.

Vitaal doelwit

Het helpt je sterker en aangemoedigd te voelen. Bovendien is het bacteriedodend en bevordert het dat het lichaam strak blijft.

Gebruik het door het hele huis. Afhankelijk van of het meer oker of grijs is, zal het de omgeving verwarmen of koelen. Omdat het de helderheid verbetert, is het ideaal voor kamers met weinig directe zon. En het heeft ook de mogelijkheid om de rest van de kleuren van het huis met elkaar te harmoniseren, hoe verschillend ze ook zijn.

Kameleon zand

Het helpt je om je ogen te ontspannen en kalmeert ook de angst.

Gebruik het waar je wilt en met de stijl die je wilt. Het is een SUV.

Kalmerend blauw

Het helpt je om te ontspannen en in slaap te vallen. Bovendien slaagt het erin tandpijn, migraine, spijsverterings- of menstruatiepijn te verminderen.

Gebruik het in slaapkamers. Breng het lichtste blauw naar muren en plafonds; de donkerste, tot meubels en stoffering.

Dynamisch oranje

Het helpt je gemakkelijker te ademen. Gebruik het als u vaak verkouden wordt of zelfs astma heeft. Het herstelt ook calcium en versterkt de spieren en kan gunstig zijn voor nierproblemen.

Gebruik het in badkamers, maar verlaag het met wit omdat het de ruimtes kan verkleinen. En ook voor kinderen, maar pas op want het kan ze opwinden.

Creatief rood

Het helpt je om actiever en creatiever te zijn. Daarnaast geeft het een gevoel van kracht en geeft het zekerheid en aanmoediging om doelen na te streven. Het is aangetoond dat het helpt bij de bloedcirculatie en ademhalingsproblemen.

Gebruik het vooral in details en stoffen, maar als u op zoek bent naar verfijnde ruimtes, kunt u kiezen voor een rode muur, maar compenseer de sterkte met natuurlijk hout en wit. Wees voorzichtig om het in kinderkamers toe te passen als de kleine het erg druk heeft: het zal de kleintjes nog meer opwinden.

admin

The author admin

Leave a Response