close
Accessories

Slimme bewakingscamera’s voor thuis

Arlo Ultra

De Arlo Ultra legt de lat hoger voor alle buitencamera’s. Het is het eerste model dat we hebben gezien dat video streamt en opneemt in echte 4K of Ultra High Definition (UHD). Voor $ 400 is het ook een van de duurste camera’s die er zijn, maar het zit boordevol coole technologie, waaronder automatisch zoomen, bewegingsregistratie, nachtzicht in kleur, een geïntegreerde spot en sirene, one-click 911-connectiviteit, een gezichtsveld van 180 graden , en meer. Het is ook volledig draadloos en in een handomdraai te installeren. Je moet je aanmelden voor een van de abonnementsplannen van Arlo om te profiteren van alles wat de camera te bieden heeft, maar het verdient nog steeds de hoogste eer voor beveiligingscamera’s buitenshuis.

Wyze Cam Pan

Wyze Labs, opgericht door voormalige Amazon-medewerkers, bestaat nog geen twee jaar, maar heeft in die tijd twee Editors ‘Choice-onderscheidingen weten te behalen voor zijn eerste twee productaanbiedingen, de originele Wyze Cam en zijn opvolger, de Wyze Cam V2. Het nieuwste aanbod van het bedrijf, de Wyze Cam Pan, zet de trend voort. Het kost slechts $ 29,99 en biedt alle functies van de eerdere modellen, zoals bewegings- en geluidsdetectie, time-lapse-opname en gratis cloudopslag, en het voegt mechanische pan en tilt en ondersteuning voor IFTTT-applets toe. Dat maakt het onze Editors ‘Choice voor betaalbare camera’s voor huisbeveiliging.

Ring Video Doorbell Pro

De Ring Video Doorbell Pro biedt bijna alles wat je maar wilt in een slimme deurbel. Het is vrij eenvoudig te installeren, heeft een slank ontwerp met verwisselbare frontjes en levert dag en nacht scherpe 1080p-video. Het maakt ook gebruik van pre-bufferingstechnologie om u te laten zien wat er gebeurde voorafgaand aan een bewegingsactivering, en u kunt livevideo bekijken op een Amazon Echo Show-apparaat met behulp van Alexa-spraakopdrachten, waardoor het een van de meest veelzijdige videodeurbellen is die u kunt kopen.

admin

The author admin

Leave a Response