Categories
Accessories

Slimme bewakingscamera’s voor thuis

Arlo Ultra

De Arlo Ultra legt de lat hoger voor alle buitencamera’s. Het is het eerste model dat we hebben gezien dat video streamt en opneemt in echte 4K of Ultra High Definition (UHD). Voor $ 400 is het ook een van de duurste camera’s die er zijn, maar het zit boordevol coole technologie, waaronder automatisch zoomen, bewegingsregistratie, nachtzicht in kleur, een ge├»ntegreerde spot en sirene, one-click 911-connectiviteit, een gezichtsveld van 180 graden , en meer. Het is ook volledig draadloos en in een handomdraai te installeren. Je moet je aanmelden voor een van de abonnementsplannen van Arlo om te profiteren van alles wat de camera te bieden heeft, maar het verdient nog steeds de hoogste eer voor beveiligingscamera’s buitenshuis.

Wyze Cam Pan

Wyze Labs, opgericht door voormalige Amazon-medewerkers, bestaat nog geen twee jaar, maar heeft in die tijd twee Editors ‘Choice-onderscheidingen weten te behalen voor zijn eerste twee productaanbiedingen, de originele Wyze Cam en zijn opvolger, de Wyze Cam V2. Het nieuwste aanbod van het bedrijf, de Wyze Cam Pan, zet de trend voort. Het kost slechts $ 29,99 en biedt alle functies van de eerdere modellen, zoals bewegings- en geluidsdetectie, time-lapse-opname en gratis cloudopslag, en het voegt mechanische pan en tilt en ondersteuning voor IFTTT-applets toe. Dat maakt het onze Editors ‘Choice voor betaalbare camera’s voor huisbeveiliging.

Ring Video Doorbell Pro

De Ring Video Doorbell Pro biedt bijna alles wat je maar wilt in een slimme deurbel. Het is vrij eenvoudig te installeren, heeft een slank ontwerp met verwisselbare frontjes en levert dag en nacht scherpe 1080p-video. Het maakt ook gebruik van pre-bufferingstechnologie om u te laten zien wat er gebeurde voorafgaand aan een bewegingsactivering, en u kunt livevideo bekijken op een Amazon Echo Show-apparaat met behulp van Alexa-spraakopdrachten, waardoor het een van de meest veelzijdige videodeurbellen is die u kunt kopen.

Categories
Accessories

Home gadgets waar je dol op zult zijn

Click & Grow Smart Herb Garden 3 Starter Kit

Als je zou willen dat je een tuin had maar geen buitenruimte had, koop dan deze Click & Grow Smart Herb Garden 3 Starter Kit ($ 100).

Scherper beeld Pluche vibrerende voetverwarmer

Als je voeten ‘s ochtends altijd koud zijn, begin dan de dag met deze Sharper Image Plush Vibrating Foot Warmer ($ 30).

Tapologie! Wijnbeluchter + Dispenser

Wijnliefhebbers hebben deze coole Tapology nodig! Wijnbeluchter + dispenser ($ 100).

Casetify UV-ontsmettingsmiddel

Als je op zoek bent naar een manier om je telefoon schoon te maken, koop dan deze Casetify UV Sanitizer ($ 120).

Fire TV Stick 4K met geheel nieuwe Alexa Voice Remote

Sluit deze Fire TV Stick 4K met geheel nieuwe Alexa Voice Remote ($ 50) aan op een tv-toestel en bekijk al je favoriete programma’s. Het is zo makkelijk!

Furbo Hondencamera

We weten niet wie er meer opgewonden zal zijn over deze Furbo Dog Camera ($ 199), jij of je huisdier. Je kunt ze volgen via je telefoon, ze traktaties sturen als je weg bent en nog veel meer.

Categories
Accessories

Logitech Circle 2

Wat de meeste slimme camera’s voor huisbeveiliging onderscheidt, is niet het brede gezichtsveld van hun lenzen of de resolutie van hun sensoren; het is de software waarop ze allemaal vertrouwen om uw huis daadwerkelijk te bewaken. De Logitech Circle 2 is een van de gemakkelijkst in te stellen en via de mobiele app en een online service kun je met een simpele tik een beknopt timelapseoverzicht krijgen van alles wat de camera zag gedurende een periode van 24 uur – zonder een maandelijks bedrag . Het is ook waterdicht, schiet in het donker, begint bij $ 180 als je het goed vindt om aan een netsnoer te worden vastgemaakt, en biedt basisfuncties voor beelddetectie, zoals het herkennen van mensen (maar niet individuele gezichten) of het focussen van bewegingsdetectie op een specifieke gebied van zijn uitgestrekte 180 graden zicht op een kamer.

Overweeg ook:

Als je op zoek bent naar wat meer intelligentie in een beveiligingscamera, waardoor het aantal waarschuwingen dat je nodig hebt om op te letten en valse positieven wordt verminderd, kent de vuurtoren het verschil tussen kinderen en volwassenen, of mens en dier. U kunt ook aangepaste meldingen instellen, dus als de camera de gezichten van uw kinderen herkent wanneer ze thuiskomen, maar niet hun nieuwe vriend die wordt getagd, wordt u gevraagd. Maar met $ 299 plus een maandelijks bedrag om te profiteren van alle AI-aangedreven functies die de Lighthouse biedt, is het een beetje duurder dan onze eerste keuze.

Categories
Accessories

Google Nest Hub Max

Als je hebt besloten al je privacykwesties op te lossen en met beide voeten in een slimme, door een assistent aangedreven smart home te springen, is de Nest Hub Max van $ 229 van Google een solide update voor de keuken, waar het meeste gezelligheid in je huis gebeurt. Het is $ 100 meer dan de kleinere 7-inch Google Nest Hub, maar met die extra investering krijg je een groter 10-inch scherm, waardoor recepten van veraf gemakkelijker te volgen zijn, een betere luidspreker en een camera aan de voorkant die automatisch kan volgen, pannen en inzoomen op u tijdens videogesprekken, hoewel het wel vereist dat iedereen in het gesprek Google Duo gebruikt. Als je jarenlang foto’s op Google Foto’s hebt weggekronkeld, maar er zelden naar terugkijkt, is de Nest Hub Max ook een van de beste digitale fotolijsten die er zijn, zodat je kunt genieten van diavoorstellingen alsof het weer 2010 was.

Overweeg ook:

Aangezien Alexa een van de eerste slimme assistenten op de markt was, is je huiselijk leven misschien al volledig verankerd in alles wat met Amazon te maken heeft. Kies in dat geval voor de tweede generatie Echo Show, die een groter 10,1-inch touchscreen heeft, een camera aan de voorkant voor het voeren van videogesprekken, betere luidsprekers en zelfs native ondersteuning voor de draadloze protocollen die smart verbinden gloeilampen zoals het Philips Hue-systeem, waardoor ze gemakkelijker te bedienen zijn. Maar voor $ 230 betaal je een premie voor al die upgrades.

Categories
Accessories

Netgear Orbi

Als u het feit kunt overwinnen dat de knooppunten eruit zien als een verzameling gloeiende automatische luchtverfrissers, biedt Netgear’s Orbi RBK50 een van de beste wifi-oplossingen voor het hele huis, die zelfs grotere huizen bestrijkt met een uitgebreid, betrouwbaar netwerk dat het aantal keren dat uw apparaten minimaliseert, minimaliseert moeten tussen toegangspunten springen. Net als bij andere mesh-netwerkoplossingen, kunt u een app op uw smartphone gebruiken om eenvoudig uw hele netwerk in te stellen, maar de instellingen van de Orbi zijn ook toegankelijk via een webbrowser (link: orbilogin.net), zelfs als uw daadwerkelijke internetverbinding dat niet is werkt niet. De knooppunten en het basisstation praten allemaal met elkaar via een speciaal draadloos achterkanaal om opstoppingen te minimaliseren en de snelheid te maximaliseren. Elk knooppunt wordt ook geleverd met meerdere gigabit ethernetpoorten voor solide internetverbindingen voor streamingboxen en gameconsoles, en een USB-poort om apparaten zoals printers beschikbaar te maken voor iedereen op het netwerk.

Overweeg ook:

Voor gebruikers die al jaren geen apparaten met internet hebben verbonden via een netwerkkabel, of niet eens weten dat dat een optie is, biedt de nieuwe Google Nest Wifi ($ 269 voor de router en een toegangspunt) een meer discrete en gestroomlijnde mesh netwerkoplossing. Het installatieproces, dat wordt voltooid met dezelfde goed gepolijste app die andere Google smart home-producten gebruiken, omvat gemakkelijke toegang tot netwerkprestaties en de mogelijkheid om internettoegang voor specifieke apparaten te plannen, wat ideaal is om online kinderen te beperken tijd. Het is een langverwachte update voor Google Wifi die Google Assistant en luidsprekerfunctionaliteit introduceert voor de router en toegangspunten die bepaalde netwerkinstellingen en opties nu toegankelijk maken via eenvoudige spraakopdrachten.