Categories
Interior

Sleutelideeën voor een keuken die bij u past

Meubilair, planning en ontwerp op maat hebben over het algemeen voordelen zoals ruimtegebruik en exclusiviteit

Altijd aangepast

Met een op maat gemaakt keukenmeubelontwerp kunt u zich altijd aanpassen aan de specifieke kenmerken van de ruimte. Als de keuken hoekjes of pilaren heeft, is dit bijna de beste optie. In dit geval integreert een eiland dat ook een bar is, de pilaar en vermomt deze. Zonder twijfel een idee, sleutel en voordeel van op maat gemaakte keukens.

Haal het meeste uit de ruimte

Met aangepaste keukens kunt u het meeste uit de beschikbare ruimte halen en dit is een pluspunt om opslag te bereiken, zelfs als het lijkt dat dit niet het geval is. Voor kleine keukens kan het een fundamenteel idee of een sleutel zijn. Wanneer de meters niet overbodig zijn, kunt u met het op maat gemaakte meubilair laten zien wat het hoofd denkt dat uitkomt.

Op maat gemaakte keukens

Aangepaste ontwerpen is wat je hebt, ze zijn 100% aanpasbaar. U kunt dus kiezen of u meer aanrechtruimte wilt, meer hoge meubels, glazen deuren, een bar, meubels om te recyclen … Het is allemaal flexibeler als het gaat om het plannen van de ruimte.

Hoe hoog?

Een ander idee of sleutel om een ​​keuken op maat te ontwerpen, is gerelateerd aan de hoogte van de lage meubels. Dit kan variëren afhankelijk van de lengte van de mensen die het gebruiken. Het kan gaan van 85 tot 93 cm. Mensen die korter of langer zijn, kunnen zo de meubels zo configureren dat hun rug en armen geen last hebben van het werken in de keuken.

Meer uitzonderlijke maatregelen

In wat te maken heeft met het ontwerpen van kasten op maat. Het is een van de ideeën of sleutels waarmee u rekening moet houden bij dit type configuratie. Lades en lades van uitzonderlijke breedte of meubelen met deuren die breder zijn dan de standaard afmetingen. Dit geeft u meer mogelijkheden om een ​​unieke keuken in design te realiseren, nog meer aangepast. In grote ruimtes bereik je meer horizontaliteit in het ontwerp.

Categories
Interior

De kleuren van je huis beïnvloeden je leven

Chromotherapie is effectief. Zonder verder te gaan, weten de kraanspecialisten dit heel goed en hebben ze het al lang gebruikt in hun ontwerpen van sprinklers met led-verlichting. Ze moduleren emoties. Nou, veel meer dan emoties! En het is dat verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat ze kunnen helpen bij het verbeteren van aandoeningen zoals migraine, astma, problemen met de bloedsomloop, enz. Waar ben je in geïnteresseerd? Dit zijn de effecten, deugden en krachten van elke kleur.

Vitaal doelwit

Het helpt je sterker en aangemoedigd te voelen. Bovendien is het bacteriedodend en bevordert het dat het lichaam strak blijft.

Gebruik het door het hele huis. Afhankelijk van of het meer oker of grijs is, zal het de omgeving verwarmen of koelen. Omdat het de helderheid verbetert, is het ideaal voor kamers met weinig directe zon. En het heeft ook de mogelijkheid om de rest van de kleuren van het huis met elkaar te harmoniseren, hoe verschillend ze ook zijn.

Kameleon zand

Het helpt je om je ogen te ontspannen en kalmeert ook de angst.

Gebruik het waar je wilt en met de stijl die je wilt. Het is een SUV.

Kalmerend blauw

Het helpt je om te ontspannen en in slaap te vallen. Bovendien slaagt het erin tandpijn, migraine, spijsverterings- of menstruatiepijn te verminderen.

Gebruik het in slaapkamers. Breng het lichtste blauw naar muren en plafonds; de donkerste, tot meubels en stoffering.

Dynamisch oranje

Het helpt je gemakkelijker te ademen. Gebruik het als u vaak verkouden wordt of zelfs astma heeft. Het herstelt ook calcium en versterkt de spieren en kan gunstig zijn voor nierproblemen.

Gebruik het in badkamers, maar verlaag het met wit omdat het de ruimtes kan verkleinen. En ook voor kinderen, maar pas op want het kan ze opwinden.

Creatief rood

Het helpt je om actiever en creatiever te zijn. Daarnaast geeft het een gevoel van kracht en geeft het zekerheid en aanmoediging om doelen na te streven. Het is aangetoond dat het helpt bij de bloedcirculatie en ademhalingsproblemen.

Gebruik het vooral in details en stoffen, maar als u op zoek bent naar verfijnde ruimtes, kunt u kiezen voor een rode muur, maar compenseer de sterkte met natuurlijk hout en wit. Wees voorzichtig om het in kinderkamers toe te passen als de kleine het erg druk heeft: het zal de kleintjes nog meer opwinden.

Categories
Interior

Dit zijn de kleuren die uw huis licht en emotie geven

Wit, zand, lichtgrijs, watergroen en hemelsblauw. Vijf decorateurs vertellen ons waarom ze erop wedden om licht te krijgen en emoties te creëren

Wit stimuleren

Lege ruimtes zijn sereen, maar stimuleren tegelijkertijd creativiteit. Het zijn net doeken om op te schilderen.

Wit en zand

Wit combineert met alles, maar met grijstinten en zand krijgt het elegantie.

Wit gebeitst

De gestripte witte meubels brengen licht en rust in de omgeving.

Witte balken

Door de houten balken in het wit te schilderen, wordt het gewicht van het plafond gehaald en wordt een zeer rustieke uitstraling verzacht.

Zeer persoonlijke grijzen

U kunt aan de basis grijs een subtiele penseelvoering van rood, blauw, groen toevoegen … om een ​​persoonlijkere mix te krijgen die beter past bij het textiel in de kamer.

Grijs geschilderde vloer

Werkt de ruimtes bij, maar combineert ook perfect met klassiek meubilair.

Positief blauw

Een blauwe ruimte verfrist en elimineert negatieve energieën.

Categories
Interior

Voordelen van witte muren

Het is het neutrale dat nooit uit de mode raakt

Wij houden van! Het is een van de meest veelzijdige decoratiekleuren. En het beste van alles is dat het nooit en altijd tijdloos zal zijn. Welke stijl je ook leuk vindt, wit is het perfecte canvas om het gewenste effect te bereiken zonder het leven te compliceren. En vooral zonder risico’s te nemen en fouten te maken. U kunt de decoratie zo vaak wijzigen als u wilt zonder de muren opnieuw te schilderen.

Het combineert met alles

Het is zijn aas achter de hand. Met beige, groen, geel, grijs of roze. Wit is de ideale basis om elke andere kleur te laten opvallen. Natuurlijk, als je een paar coole kleuren kiest om erbij te horen, zorg er dan voor dat je houten meubels en elementen van natuurlijke vezels gebruikt, die de sfeer zullen verwarmen zonder dat het wit kracht verliest.

Vouw ruimtes uit

Het is een van de beste deugden. Wit is de beste vriend van minihuisjes en / of met weinig natuurlijk licht. Laat ze er veel groter uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Laat elke kamer veel opener lijken en verlicht de sfeer. In eetkamers, woonkamers, slaapkamers en zelfs badkamers.

Brengt licht

Een ander goed voorbeeld van de hechte relatie die kleine ruimtes verenigt zonder natuurlijk licht en de kleur wit. Het is de perfecte optie voor mini-kamers, maar ook voor binnenkeukens die elke lichtstraal die hen bereikt willen vermenigvuldigen.

Geef aandacht aan decoratie

Zo discreet dat het enige doel is om als springplank te dienen om de decoratie te laten glanzen. Bevat een kleurenpalet met textiel en meubelmaterialen. Combineer het met planten (het faalt niet) en kies voor natuurlijke elementen. Als je durft, gebruik dan tinten met meer kracht, zoals zwart, om contrast te creëren. Het doelwit zal zichzelf laten slagen.

Categories
Interior

Ideeën om de perfecte zaal te hebben

Voeg je persoonlijkheid toe

De hal zegt veel over onze persoonlijkheid, dus het is belangrijk om accenten toe te voegen die ons vertegenwoordigen. Volgens de stylisten moet een mooie receptioniste altijd een bos bloemen hebben die ons ontvangt bij binnenkomst. Een ander aspect dat ons kenmerkt zijn de aroma’s. Zorg ervoor dat de eerste geur van uw gasten aangenaam is. Om deze reden raden stylisten aan om kaarsen of bloemen toe te voegen die een goed aroma afgeven in het consolegebied.

Voeg manden toe

Voor stylisten zijn “manden een must-have om de orde in de hal te behouden en een vleugje stijl toe te voegen.” Vergeet niet dat u ze onder de consoles kunt plaatsen en zo deze ruimte van het huis meer verzameld en mooier kunt houden.

Voeg een multifunctioneel meubel toe

In het geval dat we veel thuis zijn, moeten we wedden op een functioneler meubelstuk. Natuurlijk is hij niet te robuust. Wat dacht je van een kapstok? Deze structuren hebben kleer-, zit- en opberghangers en zijn eigenlijk heel praktisch. Als je een paar meter kleiner bent, adviseren stylisten om te kiezen voor een smalle console en hangers, als je die nodig hebt.

Voeg een mat toe

Hoewel textiel niet de hoofdpersonen in de hal zijn, hebben we misschien zin om een ​​kleed te leggen. Als we besluiten er een te plaatsen, is het ideaal om volgens de stylisten te kiezen voor een “groot tapijt dat bijna alle ruimte in beslag neemt om er een gezellige hal van te maken en als de muren een overdreven patroon hebben, moet het tapijt eenvoudig van stijl zijn goedmaken”.